Tulaga o le atina'e o le alamanuia massager

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le vaega lauulu siliva a Saina ma le faʻasalalauina o manatu faʻalesoifua maloloina o tagata ma le soifua maloloina, o le maketi massager a Saina ua tosina atu ai foi le tele o tagata taaalo e ulufale i le taaloga.O faʻamatalaga suʻesuʻega a pisinisi o loʻo faʻaalia ai e oʻo mai i le faaiuga o le 2021, o le aofaʻi o pisinisi o loʻo ola / ola ma faʻatautaia pisinisi e aofia ai massagers o le 12,025, lea e 837 i le 2015, o se faʻaopoopoga o le 44.06% mai le 581 i le 214, ma le numera o pisinisi resitala na sili atu. 1,400 i le 2016-2020.
O se mafua'aga taua mo le fa'atosinaina o le tele o tagata ta'a'alo e ulufale i le maketi ona o massagers o lo'o i ai se avanoa tele maketi.E ui lava o le tele o maketi massager laiti a Saina i le lua tausaga talu ai na faʻaalia ai le televave o le tuputupu aʻe, ae e oʻo mai i le 2021, o loʻo i lalo ifo o le 10% le aofaʻi o maketi o le maketi a Saina i lalo ifo o le 10%, o loʻo maualalo pea, e mafai ona tatou vaʻavaʻai atu i le tamaʻi massager a Saina. Alamanuia maketi tuputupu aʻe tele, ua faamoemoe e i ai i le lumanai ma le poto o Saina oloa massager laiti faaauau pea ona faaleleia, o le alamanuia tele maketi o le a faaauau pea ona faalauteleina.
Faatasi ai ma le saoasaoa o le saoasaoa o olaga o tagata, o le tele ma le tele o tagata soifua maloloina, ma le laʻititi laʻititi, faigofie ona faʻaoga, taugofie ma isi faʻamanuiaga o le masini feaveaʻi, e mafai i se tulaga faʻapitoa ona faʻamalolo le tino o le tagata mai nisi o faʻaʻailoga. o le vaivai, lea na mafua ai le televave o le atinaʻeina o le maketi massager feaveaʻi.
O lo'o mautu ma lelei maketi masini masini massage, o lo'o tauivi pisinisi masini masini, e mafua mai i le fa'atauva'a fa'atauva'a fa'atauvaga e mafua ai le maualuga o tau, fa'apea fo'i ma le leai o se tekonolosi autu, e ogaoga le homogenization o oloa.Talu ai e le maualuga pa puipui o pisinisi, faatasi ai ma le faʻalavelave faʻafefe o ituaiga uma o tupe faavae, o lenei ala ua faʻateleina foʻi, o le tulaga lelei o tagata faʻatau e faigata ona iloa le va o le maualuga ma le maualalo i luma e manaʻomia pea ona galue malosi.
Massage mea laiti e maualalo le faitotoa ulufale, maualalo alamanuia moat tekinolosi, o se faafitauli tele foi o le alamanuia.
O le tele o kamupani o loʻo i totonu o le faʻatulagaga o le massager spine cervical, mo se faʻataʻitaʻiga, e toʻatele tagata faʻatau e talitonu o le oloa o loʻo i ai nei e tele naua, o le gaioiga o ivi moa, o le fua o le paie e maualuga tele, afai e te faʻaaogaina oe lava ia, e mafai ona e alu. tuusao i le matagaluega o le toe faaleleia o le falemai.O lea ua mafua ai le leaga o tupe a le alamanuia e tutuli ai tupe lelei, e le lelei le oloa, ae afaina ai foi le toe faatauina o oloa faapea foi ma le tulaga tau maketi.
Faʻafefea ona maua le paleni i le va o maketi ma R & D, e mafai ona avea ma lumanaʻi o le tele o masini masini masini e tatau ona suʻesuʻeina le autu.
Ole auala ole masini massage feaveai e vave ona faʻalauteleina, i le tasi itu, i se vaitaimi patino o le a aumaia ai le mamafa tele i tulafono faatonutonu maketi.E tusa ai ma pulega faʻatulafonoina, o mea faʻapipiʻi masini e faʻafefiloi, faʻasalalau pisinisi, vaega faʻatonutonu o le tele o luʻitau.I le isi itu, o le televave o le ulufale mai o le tele o ituaiga ma oloa, ina ia le mautonu tagata faatau mo le iloa o le ituaiga, ae sili atu le popole i le oloa massage lava ia, mo kamupani, e le masalomia foi o se luitau.Ae ui i lea, i le taimi umi, o le faʻatinoga ma le lelei o oloa massager o le vaʻaiga sili lea ona lelei i le tauvaga, o lea i le maketi i lalo o tulafono faatonutonu ma le maualuga o manaoga o tagata faatau, faatasi ai ma le lelei o le poto masani ma le igoa lelei o le atinaʻe o le a faʻafeiloaʻi atili ai. avanoa.


Taimi meli: Aukuso-23-2023